Thursday, June 30, 2011

:: Cari Makan ::

eheheee...ni time kami semua berjalan2 cari makan..ehehe dah lama xkluar makan kat luar...so bila rancang nak pose n berbuka skali ini la jadi nya...xingat dunie...:P

time nie dapat glas yang warna hijau..glas mcD tu..tp aku xtau yang dorang nie order kat aku large punya set..aduh!! aku dah la xbrapa minat..tp telan je la...yang pasti aku makan xhabis..makan bubur ngn kentang greng je..ayam die xsedap...so..aku xmakan..

tu la...tamak orang cakap..ehehee

tengok la diorang dua orang nie..huhu nie mmg kuat makan fastfood nie...tetambah yang pakai bj hitam tu name die yana...klu die tension ke nak mereyan ke..mmg la...burger bigmac tu ngn bubur lagi ngn ayam lagi..tah bila die habis tah...huhuhu ari tu kat kedai die order ape tau...die order nasi goreng USA+tomyam+telur bistik xsilap...perghhhhhh mmg licin die makan...tp aku tumpang gak perabih..:P

tp time nie die makan bubur je cz malu ngn kitaorang, tegur die makan bnyak...so..untuk seketika n masa nie je dia xorder bnyak2....:P

yang sebelah tu nama dia azie, die suka sangat makan ayam..apa saja masakan yang ada ayam semua die bedal...ehehee walaupun die slalu masak bermacam2 masakan tp yang lauk nye dalam masakan tetap ayam..haishhh..pening aku...aku slalu cakap jngn makan ayam, makan ikan protein bnyak..kukui sebab aku kureng makan ayam...

Baju ungu tu aku la.ehehe nmpak x??ayam dua ketul depan tu...yang tu la yang aku xhabis makan..dua2 pulak tu...bawa balik nak makan tp tetap xsedap...tp xpe ade bubur..tu...large lagi...hahaaaaaaaaaaaa

Sebelah aku tu name die sapura zalika..ish2...sedap kan name die...cmel kan die...i like...hehheeeeeeeak
aku suke tengok dia makan..mmg berselera la...aku yang xlalu pun jadi lalu..tp ayam tu lain cter la..eheeeeeee

kami bukan pe...amik gambar nie cz smbil2 tunggu nak azan kami bergambar la dulu..bagus kan..eheheeeeeee tu tangan pura die nak tunjuk die br je pakai inai import dr mekah..huhu aku minta xbg...sadiS...

p/s: azan je terus ngap!!! tp kami xlupa bc doa dulu..ehe lapor2 gak...doa2 gak..:)
yummmy..sedap
tp kan.... time kami makan, ade meja sebelah tu..lagi berselera dia makan siap wat muka lagi...siap wat mulut herot(paham ke ape herot :P) lagi..:P ape2 pun tetap BEST!!


Sharing Is Caring :)

6 comments:

Taufan Bin Ribut said...

nasib baik lah mak saye ni lahir kan saye tak kuat makan fasfood..p kuat melantak asam pedas..asam pedas ade dilevery x?hehehe..^_^


Entri terkini :Kehenseman aku terserlah bile berkaca mata ^_^

Watch my video song!!

RubyZ said...

taufan : wah..suka juga asam pedas...dilevery??ade2..nak?:P

Taufan Bin Ribut said...

tak nak lah..mak saye cakap awak masak x sedap.so baik saye masak sendiri.saye nak pergi mexico ni.awak nak kirik koala x sekor?

p/s : xde kene mengena mexico ngan koala

RubyZ said...

Taufan : ehhh....bila mak awak cakap??sy masak sedap la walapun sy mengaku agak xberapa pandai masak..tp saya masak sedap pe....hahahaaaa
sila percaya...

Taufan Bin Ribut said...

awak menangis air mata darah sekali pon saye tak kan percaya..percayalah...hahahaha..^_^

RubyZ said...

Taufan: napa xnak percaya..klu sy menangis letak eyemore percaya x???percayala..percaya la.....huhu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...