Thursday, December 15, 2011

::.. J.Cool di Jusco Teberau Johor ..::



Korang.....
Korang penah rasa x ais cream yogurt dari J.Cool
Sebenarnya kedai nie name die J.Co die jual donut macam Dunkin Donuts n Big Apple
Kalau korang yang minat makan donut kat Dunki Donuts n Big Apple try cuba donut kat J.Co lak..sedap...yang sedap ade perisa oreo, coklat ++ tp kat J.Co nie ade jual ais cream juga sebab tu lagi sedap..ais cream yogurt cam Tutti Frutti dan Ice Room juga..tp nie aku rasa ade satu rasa je kat sini die rasa masam2 n sedap..klu xsuka masam tu korang boleh la campur ngn toping die yang manis2 tak terasa sngt masam die.
lagi satu kat sini, macam kami amik...kami amik 4jenis toping harga die rm12.00
die xkira berat coz bg aku klu die kira berat cam tutti frutti mahu rm20++
Jom layan lagi gambar dibawah :)


Ros + Jaja + Naz + Awe (Tolong amik gambar)


Yummy....sedap n berbaloi2
xrugi klu beli..ehhe nnti korang klu jumpa J.Cool jgn lupa masuk n cuba ice yogurt n donut die...baru la tahu sedap or tak..ehhe
ni pun 1st time aku makan kat sini sebab kat putrajaya xda..n kat k.l aku xperasan ada kedai nie...kuikui
CIAW-CIN-CIAW

Sharing Is Caring :)

1 comment:

Halamanniaga said...

lawa blog ni....

Kepada peniaga2 online... Anda boleh submit blogshop anda secara percuma disini...
Online Shopping Directory

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...