Tuesday, December 21, 2010

::.. pRofiLe FB aku ..::


ni profile aku yanG baru...wlpuN aku tau agak ketiNggaLAn..tp aku xkira aku nak post gak n nak wat gak proFile aku cM nie..seMua jgN la jeluS...nmpak sNgt wlpuN aku sLAlu berFB tp aku tNgk je...xde godek2 or xpLore baNyak2..hahaaaa

actuaLLy semalaM time aku keNA wat bLog daTuk aku buka saNA buka siNi nak caRi idea..aku terjumpa la satu blog nie yaNg ajaR cara2 membuat proFile FB jadi cm aku br waT nie...so..xkisaH la daH lama arg waT n aku baRu nak waT...
yaNg paSti aku bR terjuMpa..kahkah konOn2 duLu time FB tukat seTTing aku dngn baNgga nya xNAk tukaR jaDi baRu so..biLA aku daH juMpa cara2 watNya . naMpak caNtik...tp aku wat..xla secaNtik y aku jumpa kt bLog..hehe
nk tunJuk bLog puN aku xiNgt bLog mn cz aku juMpa seMALam n prakTis seMAlam ari nie br siaP...liNk die aku xiNgt..uwaaaa
nnti cm ne aku nak edit balik eh??
mmmm.....xtau la..nnti kLu de pape perkembangn FB aku ttp keAN ikut..xnak keNA daH dePA cKp aku laMbat tahuu...uwaaaaa
seDih..tp biaR la...jnji aku xggu depa..hahahahahaaa

adioS ~AWE




Sharing Is Caring :)

2 comments:

Naufalaqli said...

lawa la..
camna buat eh??

RubyZ said...

nak buka website nie...http://sethsandle.com/headline/create-awesome-facebook-profile/#

ni try laa tgnk kat sini...beSt.....:P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...