Sunday, March 06, 2011

::.. timE serviCe n BaSuh my baby ..::

ni daLam keta oN d way nak g service seta aku..huhuh cm ne eh..bosaN nya pasaL dok tggu orang g settle kan perkara2 yang perlu dibuat...so..ape lagi..keja selalu..part time or full time nie la keja aku..amik gambar..:P layan...aku g srevice keta aku kat cheras k.l xtahu la plak kat putrajaya ade pusat services cz cari xpenah kata jumpa..mm..ke alasan je nak g wat kat sana..wakakaaakaka



tngok nie..keta aku yang selama nie xbasuh..ari nie baru dapat basuh..kahkah penat gak abang tu tonyoh(sentaL) keta aku..hahahaa sian die..xpe aku bayar..so die kena wat gak..ehee smpai cuci berkilat la keta aku ang tue wat..

tp..nak dijadikan cerita..habis je ang tu gilap..skali ujan turun la..waaaaaaa habis keta aku..mmg die xbg basuh la..dah barapa kali aku nak basuh keta tp xjadi cz ujan..kes die cam nie

1 : hari nie merancang nak g basuh keta pagi keesokkan ari nya. Esok nya, hujan selebat2 nya pagi smpai tngh ari - hilang mood nak g basuh keta

2 : pagi ni konon nya nak g basuh keta petang. skali kluar je dari umah start enjin nak pergi car wash. hujan lebat smpai xleh nak g basuh keta

3 : xraNcang.. jumpa je kedai cuci keta trus terdetik nak basuh keta. Maka keta aku pun dicuci digilat di sembur n semua la...skali..habis je cuci sembur gilat ujan pun turun dengn lebat..smpai habis keta aku berhabuk balik..huhuhuhuhuh

maka...terbasuh la juga keta aku tp...klu kata ujan b4 basuh mmg aku xbasuh la..nasib ujan sesudah basuh, so..terbasuh gak la keta kesayangn aku tue walaupun kotor balik lepas tue..wakakakaka
keTa oh keTa..<3>

Sharing Is Caring :)

3 comments:

freeman said...

comeynyer kete dia... boleh tumpanggg he he

Bazilah said...

samela kereta kita! :D

RubyZ said...

Bazilah
: ehh...comel kan keta kita? eheheeee

Freeman
: thx...boleh je nak tumpang..murah je tambang...kuikui

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...