Wednesday, April 13, 2011

::.. 1st CONTEST YAYA : CANDID Time..!! ..::

Dalam tengah-tengah BW aku terjumpa la contest nie dan menarik dan juga berjaya menarik aku untuk melibatkan diri dengan contest nie. Mana tahu klu ada rezeki aku, aku menang dalam contest nie..ahakz xmengharap sangat tp sikit2 tu ada la..eheheeee

Meh-meh aku nak joiN dan excited nie.
Mari2 joiN sama2 dalam contest nie..

blog Yaya :)


syarat2 contest :

sape2 pon leh join..xkire laki ke pompuan..
MESTI jadi follower belog PINK yg buwok nie...
buat N3 yg bertajuk 1st CONTEST YAYA : CANDID Time..!!
letak header belog yaya kt atas nie...
Tag member 2 org dan mereka mesti tau yg mereka kena tag..
da siap paste link korang kt komen nie okeh.....
last letak gmbr candid terbaik korang..xkesah gmbr sorg or ramai2..


expayed date : 14.04.2011 (sempena besday yaya)

hadiah : MISTERI...

3 pemenang gmbr candid terbaik sahaja....



dengan ini aku pertaruh kan gambar-gambar ini, kenapa aku pertaruhkan gamar2 ni?
oh..aku tengok2 gambar nie ada chemistry sikit...hahhaa ade ke?
ape2 pun kepada cik yaya..selamat menilai gambar2 candid nie..
:)


yang dalam gambar nie nama dia badariah tp yang candid nya orang kat belakang tu nama dia salwa.
tengok la...
semangat kan dia bercerita!!
skali dengan tngan2 terangkat..ape la yang diceritakan tu..
:P
ni keadaan diluar dominos

lepas nie didalam dominos lak

tengok la..salwa tu xhabis bercerita lagi..tengok yang yang mendengar lak. sngat kusyuk diorang nie mendengar salwa bercerita

salwa belum habis lagi bercerita, yang xbleh tu, tngan tetap tak dok diam apa la yang dibilang nya nie. duit nak bayar dominos ke?hahaaaaa
yang depan nie sempat bg pose yang menarik dan xjangka kat blakang tu xsedar diorang dicadid..heheeeee
salwa..salwa..



.
.
.
.
nie gmbar salwa yang tak dicandid, dia nie memang suka bergambar, mn saja mesti ade gambar die..ish2
orang lain kalut dok ngn order dominos die sibuk suruh orang amik gambar dia...:P

nie...gambar dominos yang kami beli, banyak kan??
tp habis, semua perut lapor n besau2 belaka...dengan sekelip mata je kami makan
eheheeeeeee

to cik yaya selamat menjamu selera..eheheheheeee
dua gambar terakhir ni saja je untuk tetapan...
terasa lapor la plak..nak g pesan dominos la...jom JOIN...
:)

okes!!
semoga menang..ehehheeeeee

tag
..ain..
..azreen..

ciayok2..







Sharing Is Caring :)

3 comments:

Azreen Zunairah said...

thx kerana tag reen tau...gudluck untuk awak..huhuhu

Yaya^Pink said...

tenx sudi juin..

gudluck....=)

RubyZ said...

Azreen N yaya : thx...eheheeee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...