Sunday, April 24, 2011

::.. Cuti minggu ..::

Minggu ni aku kT shah alam lagi.. Maknanya tiap mggu mesti aku jejak shAh alam wlpun sekejap... Nap eh??
Mmmmmm...minggu ni aku dah la agak penat bukan pe aku de amik tempahan tuk wedding member Aku.. Tak tidur kot takut xsempat tp syukur la sempat gak habis. Dua ari dua malam xtidur wat.lepas tu trus datang shah alam bila time nak tidur sekarang depa ajak g sunway lak cari hadiah wedding...waaaaaa nantuk giler nie
Mahu nya klu aku balik putra jaya lewat malam sure esok aku blur dalam kelAs...aduhhhhhhh

Tapi xpe kami enjoy...
Pic coklat tuk wedding member aku

>

Sharing Is Caring :)

2 comments:

Khidhir said...

Tdo dalam kelas? Cam menarik je aktiviti tu

RubyZ said...

khidhir : waHhh...mmg menarik...klu blur + ngntuk = tidur trus la xleh cover...ehehee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...