Saturday, May 07, 2011

::.. i-city ..::

hhahahaaaa..minggu nie kat shah alam lagi..tp ari jumaat malam kejap je la cz dak2 opis nak g i-city tengok lampu..apa lagi..berjalan je la...eheheee
nie pun baru je smpai putrajaya trus rasa nak update blog..eheheee
lepas nie nak tidur dah esok ade agenda nak wat nie...suke2..
minggu nie aktiviti penuh...so..ari isnin pagi mesti muka cam ape je dalam klas..letih!!! xcukup rehat..:P
slalu ari isnin muka xsemangat je dalam klas tp bila ari jumaat semua bersemanagt..pelik2..jom layan gambar kami kat i-city shah alam..ni guna handphone aku je so gambar pun cam nie la...handphone murah...nnti next time aku letak gamabr dalam camera member aku....xsabar2...layannnnn zaSsssss





















Sharing Is Caring :)

2 comments:

Khidhir said...

saya pernah pegi icity sekali je. cam xde apa2 sgt la..

RubyZ said...

khidhir : pergi la sekarang...hahaaaa macam2 dah ada...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...