Wednesday, February 16, 2011

::.. HangOut ..::

Sejarah2..eheheeeee
lepas je test trus kluar g hilangkan tension di pala..mmg berbaloi2 la..eheheeee
best..tngk la muka masing2 dlam gambar hapie je..lupa dah apa yang xkena time test..ehehe
SUNWAY PIRAMID jadi tumpuan kami dihari itu...BEST!!


BerLima 2011 : Yana + Ila + Azie + Pura + Awe


nie kami semua tengok orang pegang bunga..kami??huhu amik gambar ngan bunga je..:(


Destinasi makan kami ~POPEYE sedap...boleh makan lagi next time











Cantik kan kat sini cam kat I-city tp kat laur SUNWAY PIRAMID




Destinasi terakhir b4 baLik time nie polis dah biSing2 dah suruh beredar...ehehee
teka la destinasi kami yang terakhir..:P
BEST~ semua best semua gembira
harap test 100%



Sharing Is Caring :)

4 comments:

RubyZ said...

next pLan
~the cuRve

encHIx laNDax said...

cantiknye pic!

ChAzStYlo said...

yg lampu2 tu dh lama ke ada kt sunway?xprasan plak

RubyZ said...

@encHlx laNDax : thanx :)

@ChAzStYlo : yaNg laMpu tue b4 nie perGi puN xpeRasan..tp kaLi nie peRgi n kLuar paKing naMpak laMpu2 nie..depan kauNter suNway laGooN klu xsilaP..next time leh la ChAzStYlo perGi pulak..:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...