Saturday, May 14, 2011

::.. JumaaT ..::

Hari jumaat..kenapa dengan hari jumaat??
oh..bagi aku hari jumaat adalah hari yang ditunggu2..mn tak nya..esok nya cuti
so..ari jumaat la best..xsabar nak tggu kul6 nak balik...kuikui
aktiviti aku hari jumaat 14 May 2011 (Jumaat)
dari pergi kerja sampai la habis kerja..ehehe

Pagi2 aku dah bertolak bergi kerja kira awal la ari nie kul8 dah bertolak..semangat2..:)
Sampai je opis trainer aku trus je masuk klas nak ngajar..eh kitaorang ni cam student lagi la walaupun dah kerja..huhuh lepas tu kitaorang diberi rehat..nak hilangkan ngantuk..uih..ari nie mood die sangat baek..cz ari jumaat gak..eceh...cam aku tau je die pun suke ari jumaat...:P

yo...xsabar tul kami tunggu kul12.30 nak kluar rehat..nak makan...jumaat kan leh kluar awal n lewat balik...
bila habis je klass trus amik nasi makan..tanpa membuang masa lagi..slalu bc surat kabar sembang2 dulu br makan...ni x...sebab???

tengok la ape yang aku wat??hahaaaa kerat keratan surat khabar promosi giant..hakhak bukan pe..saja membuang masa tunggu member kau yang dok tngh makan lagi...konon2 nak g gaint...tapi mmg pergi pu...yang masalah nya..ape yang aku gunting2 promosi tu semua aku xbw..hampes!! sep baget aku..xshopping la..maka kami pun singgah la...makan kek..


best makan kek..sedap..tp aku tersilap amik kek..aku teramik espresso cheese kek..ish2..dah la aku xmakan sngt cheese nie...aduh...tp untuk sesapa yang minat kek cheese boleh la pergi secret recipe kat sini..kat gaint seri kembangan...cz kedai kat sini bnyak kek cheese...sangat xsuka..kat alamanda lagi sedap kek die...bnyak pilihan sikit
lepas makan trus balik opis...

ni keadaan kami bila buat kerja bergroup..huhu time nie tengah wat karangn..ahakz...xleh tension2 nie...ngadap koding kena hapie..klu x..banyak je error yang ade..:P

ni keadaan atas meja aku..pergh..aku pun xsanggup lihat..hahhaaaa ade tisu, ade botol air, ade calender terbalik, pen yang dakwat tersekat2..membuat aku bnyak bersabar dengan kerenah pen nie...n

aktiviti selepas kerja..huhuh ari jumaat slalu juga la jalan2 dulu b4 balik umah..esok kan xkerja...best2...singgah di mcD..dah lama xmakan..huhu dr aku kat kedah lagi aku lum makan..dah 4-5 bulan la kira2..ehehe ari ni aku makan cz nak amik cawan mcD (minggu ni warna biru tp aku nk hijau)..:)

model mcD alamanda

wahhhhhh....

bersedia....

.
..
...
....
.....
......
.......
........
..........
...........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.

yummy....yummy....kenyang..:)

Lepas je makan kami trus balik...xleh lama2 nti alamanda tutup lak...malas nak berebut time bnyar auto pay nnti...
selesai sudah aktiviti aku untuk ari jumaat minggu nie..balik layan cter sedih kat tv..tu je...sambil makan burger+air mcD yag xhabis, td aku makan ketang ngn ais sundae je pun...ahakz perut kecik xleh mkn bnyak..:Pp
untuk ari ini.."SENYUM...xperlu kata apa2"


Sharing Is Caring :)

2 comments:

syahnabil@duitcyber said...

Assalamualaikum...Bukan ke 14 Mei 2011 tu ari Sabtu ??

RubyZ said...

@syahnabil@duitcyberw'salam...eheheeee silap taiping.." i'm sorry" kata amir maharaja lawak..ehehee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...