Saturday, January 01, 2011

::.. akTiviti 01.01.2011 ..::

aRi nie aktiviti aku beRsama faRah farHana biNti roSLan..waHHH... beSt la...peRjaLAnan daRi jiTra ke aLor sTAr...waLAupun daLAm maSa 30min tp tetaP beSt...

11.30 : siaP nak g aMik faRAh

12.00 : saMpai uMAh faRAh..baWA g jeJALAn

12.15 : berToLAk ke aLor sTAr (15 min tggu daTin faRah bersiap..:P)

1.00 : samPai aLor sTar city PLaza..napa amik maSa 45min baru saMpai aLor sTAr?? mmm...baWa keTA berhati2..hahahaaaa n cari parkiNg teMpat yaNg seLamat tuk keTaku..:P

1.15 : g teNgok tikeT nak teNgok waYang...ade citer
-dampiNg maLam
-jaNin
-tRon

agak2..ape citer aku tNgk eh??hahahaaaaa aku teNgok cter daMpiNg maLAm cz jaNin member aku cakap xbeSt...trOn xbrapa miNAt...eheheheeee aku bagi 7/10 kat cter daMpiNg maLAm...cter die caM cter kat tv je...keS qaSuk2 n seRu beNda2 mendaMpiNg deNgn die tuk menjaGA keLuarga..kenapa die amik daMping tu cz suami die terLAlu busy ngn kerjaya jadi bussineesmen yaNg berjaya daN tggalkan aNk bini dirumah kesunyian...wat rumah caM umah tuMpangn..kekadaNg xbaLik maLAm...dan di ataS terpeNgaruh ngn kata2 kawaN die pun teramik benda kuraFat akHir nya anak die menJAdi maNgsa....fikir2kan la...yaNg terlalu taksub deNgan dunia or kejaya seDAr2 la anDA...jaNgn benda beRlaku baRu nak keSaLkan...so...think cafuLLy...ikuT gaya oRg iTaly bekeRja...1st famiLy 2nd baru kerja...

1.20 : karokey jaMbaN kat city pLaza aLamkLum la lama xmasuk karoke sejak semeNjak nie...hahaaaaa masuk nie pun sementara nak tGGu wayaNg berMula...ada la 6laGu..peRghhh seMua faRAh nyaNyi..hahaa aku peNdeNgar setia...wek..leH caya ka??hahahaaa

2.10 : masuk paNggung

2.20 : start waYaNg

3.45 : dah haBis waYaNg...keJAp je citeR nie..huhuh tp jantUng aku daLAm tu raSa caM nak luruh je..aku seBenaRnya peNakut tp aku jeNis nak tngk juga...aku seLaLu teNgok cter haNtu nie tp...teNgok sMbiL peJAm maTa..hahahaaaaa iSh2 rugi tp..takut nya paSaL n nak teNgok gak..aku gagaHkan juga..leh ak caM tu??wakakakaka

4.00 : perGi makN lakSa bawaH tagGa geRAi yaNg famous kat c2 daRi duLu..kLu kluar A.S meSti mkn kat c2..huhu aku order laKsa ngn ABC faraH ordeR lakSa ngn tea taRik..ceH paNas2 puN minuM paNAs..tp nak jaga suaRa nak batuk2 lama..die xnak miNum ais..gooD..teRuskan eh farah..ehehehee lepas mkn jaLAn2 jap

5.00 : berTolak g jiTra..nak g ANEKA antar seMua baRAng n Amik baRAng2 aku kat saNA..aLmakLum la..laRi caM tu je...wakakakaakaakakka

5.45 : sampai aneka shopping baRaNg faRah ckit..beLi donuT cikit....

6.45 : antaR faRAh baLik umah

7.00 : saMpai umaH aku..eheheeeee

sekaRng aku baLik awaL umah b4 geLAp cz takut baLik soRg LAlu taSik jiTra tu...kaT c2 ade gangguan..ceh..1st time keNA truS takut nak LAlu saNA...kecuaLI ditemani oLeh ank2 buaH kesayaNgan aku..hahahahahahaaaa

8.30 : g paSar maLAm ank buah aku nak beLi taLi piNggang tuk g sek..huhuhu

9.30 : saMpaI umah..tengok tV saMpai sekarNg...hahaa
layaN la cerekaraMA 'lepaSkan aku peRgi' lakoNAn aaron aziz + ala poMpuan yaNg bLAkon citer ceRmin besau tu...blakon ngn zizan nin..hahahaaaa

peristiwa baLik dr paSar maLAm..daLAm keadaan xnak lalu jaLAn kecik tp awaL2 nak LAlu gak tngk xde keta..tp takut seLisih habis la keta...ape lagi tngk keta xde..nak pederaS la..sKALi ade keta maSuk truS bRek mengejuT saMpai seMua ank buah aku keNa cium beNda kat dePAn die..waakaakakaa puNya la ciwi..gedix tuL..hahhahaaaa siaN dePa...tp nak waT cam ne...kejadian daH berLAku diluar kawaLan...hihihihihihihiihih

luv ue -AWE

Sharing Is Caring :)

8 comments:

Anonymous said...

mak ai..setengah jam baru smpai umah aku...nmpak benor ko nyinggah tmpat len dulu..huhuhu.. ~farah~

RubyZ said...

wakakakaaa...
xde nye menyinggah aku kan pemandu berwibawa kena la bawa berHati2..heheheeee
untuk keselamatan..biar lambat asaL seLAmat

Anonymous said...

ahakssss....takut masuk lopak ey.....huhuhuhu.. ~farah~

RubyZ said...

taHu xpe...ni pUn g kaMpuNg adik beRadik aku puaS gak la meNjerik2 daLAm keta takut tersenengeH..ish2..awt kawaN ang nie ciwi saNgt aku puN xtau...sedaNg kan jauh lagi nak keNA...xkeNA pun....wakakakaaa

Anonymous said...

sampai camtu sekali.....hehehehe

RubyZ said...

heheheee......xcaya kan caAm tu skali...ish2

kerul said...

hehehe......memang sayang sunguh....baguih bukan senang nak dapat.....hehehe

RubyZ said...

kerul - beTul2..mmg sayaNg baNgat nei...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...