Tuesday, January 04, 2011

::.. my baBy ..::

ari nie 04.01.2011 sElaSa

haRi meMAndikan babyku..aHakz ayat xbLeh bLah...saje je...tiap ari aku mandikaN die tp aRi nie speSial skit...ade limau lagi...bukan pe...Klu beNda nak jadi jadi juga kan..tp kiTa keNa la ada uSaha...waLAupuN aku taU oRg xwaT tp aku waT..waT deNgan baCaan air quRAn ok...uStaz baCA..aku toLong maNdikan je..muLA2 miNta uStaz tu maNdikan skaLi die kaTA aku puN leH wat lebiH afDal...baCa la biSmiLLAh seLAwat semua iNsyaLLah seMua seLAmat...eheheeeee
skaLi ngn aku keNa maNdi...:P ade ke...isH2...

so..usTaz tu ade gaK ajaR baCA time nak naik nak duduK nak sTart beRjaLAn n maSa berJAlan keNA la bnyk seLAwat... insyaLLah peRmudaHkan perJalaNAn...esok je aku daH nak keNA g puTrajaYA...bawa baby ku itu..maka my muM puN riSau ah...itu ini...aku?? riSau gak...tp kLu ade beRkaT n rEstu faMily seMua berJAlan laNcar...amiN

actuaLly baby ku diRasmikaN pada 31.12.2010
kira ni haDiah tuk tahuN baru 2011 la...lepAs tu taNggungjawaB aku puN makiN bertaMbah la..uhuhuhuh bawa g saNA g siNi peNuh dNgn berhaTi2..oRg cakap keNA bwa berHAti2 xleH laju2..nnti kRem..beTul ke?aduH...betUl la tu..cz raMAi sNgt dok peSan kaT aku...lepaS tu berTambah ciwi la aku..iNi xLeh itu xLeh seMua xLeh cz saYang nya paSal..ala awaL2 je..nnti bLeh ar wat caM biasa..ehehheheeeeee i like it..:)

taRA..iNi la baby keSayaNgan aku...


wlpuN biasa tp tetap keSayaNgn aku..eheheeeeeeeee
muah luv ue...eHe..awk janGn jeLus tau...awk tetap aTas..:P
<3

aku beRsama cameRA womaN ku..hahhahaa
tanpa die gaMbar aku bnyk aMik seNdiri la..poSiNg senDiri syok seNdiri...:P

aku berSama baby puTiH ku...eheheee

peRbiNcaNgn seMASa acaRA biNcaNg-membiNcang...

aku berSama faRAh...mai waT peRAsmiaN gak..ehheeeeeee
jeMpuTAn kHAS nie..:P

Sharing Is Caring :)

2 comments:

ain gojes said...

gud2..nanti mai KL jangan lupa bawak mai tudung aku.nnanti aku p amik kt hg.

RubyZ said...

aiNnnn...tuduNg ang..next time..aku mmg lupa la..kuikui
tp jgn risau aku simpaN daLAm alMAri jaga baek puNya..hehee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...