Tuesday, January 25, 2011

::.. paSaR maLaM puTraJaya ..::


nie...beRjaLAn g paSar maLAm...paRking puNya la JauH koNoN nya nak jaLan 10000 laNgKah sehaRi..hahaa caM ikLan raDIo dok deNgar tiaP paGi...paRkiNG jauH2...bLeh baKar leMAh..ni tuk oRg caM aku la maLAs nak g joGing...eH..nak g giM la..eheheeeeee
(aku+puRa+yaNA+aziE+iLa+FioNa)
kaMi baRjaLAn meLinTas jaLAn...beRlaRi2 aNAk..eheheheeeee
xsaBAr nak saMpai paSar maLAm...exciteD tue


Hari nie daH 4kaLi aku perGi pasaR maLam puTrajaya..maksud aku seLama 2mggu aku kat sini setiap mGGu dua kaLi paSti aku g saNa aLmakLum la caRi baRang baSah yaNg segaR lagi buGar..eheheheeee tp ari nie aku peRgi xbeLi pe...juSt teMan member aku beLi baRang2 sikit...aLmakLum la..kat paSar maLam la ade apa Yang kiTa nak kan...heheeee


coNtoH...ayaM goreNg crispy oLeh uNcLe BOB(pRomote2)....perghhh..memaNg oRg beraTur paNjang la..sangguP tggu...iNi daH paSti sedaP nie..cz kLu xsedaP mmg orG xsaNggup la nak bRatur tggu kan waLaupun tuaN kedai xseMpat paSaNg laMpu..huhu laGi pae yea..yaNg menarik minat aku yaNg tue je la...yaNg laiN xmiNAt tp td kaMi maKAn dekaT ape naMa...xiNgt la..kedai yaNg aTas loRi tu...juaL aLa2 yoNg tau Pu la juga..ehehe maKAn je kat c2..sedaP mkaN raMai2 berebut2 nie..eheheee kuah die puN baNyak piLihaN seMua ade lebiH dr 10 piLihaN kLu xsiLap aku..muRah je..satu cucuk ade yaNg rm1,rn1.50 n rm2 die jauL ikut color kat lidi die..:p sedaP2 sampai buNgkus la bw baLik...ehhehheheheeeeee bkaN senang tu...
eh cakap paSal ayam crispy tu..aku teriNgin ar nak tp naK beRatur tu ar..xsuka2...raMai sNgt..daH la nak keJAr maSa baLik umah...cz kLu laMbat parking xde..huhuhu pape puN suatu haRi aku akaN paStikaN aku beLi n maKAn ayam crispy tu...amiNNNNNN eceH..macam waJib plak..:P

baGi aku...paSar maLAm kat puTrajaya nie baGus la...cara susunan die sistematik..beRsiH la juga..lePas tu..aku peRasaN depa ade pakai baJu sama je..mybe depa ade seragaM kot..ehehee xpa..nnti aku waT permehaTian lagi eh..aku bagi 8/10 pasar maLAm putra jaya nie cz nnti aku nak pergi laGi....hahahaaaa

aku syoRkan sesapa yaNg dok dekaT2 siNi meH la ke paSar maLAm puTrajaya nie die ade seminggu 2 kaLI...aRi seLasa n JumaaT kat preSiNt 2. Ianya terletak berhampiran dengan pejabat kerajaan. Kalau tahu Masjid Putra maknanya kiRa daH dekat dengan pasar malam tu La...so..maRi la RaMai2 memeRiaHkan lagi paSar maLAm itu...


aku raSa nak maKan laKSa la..tp..xNAk cz nak baLik maKan laKsa kat keDah aiR taNgn my muMmy :P

p/s : ade sapa2 taHU kat paSaR maLAm puTrajaya ape laGi eh yaNg sedaP..? nak raSa..cz mggu lePas member beLi pizza tp..die caKap xsedaP so xjadi beLi la...aRi nie beLi chaKeowTeow...boLeh la taHan..tp xBrapa sNgt la...ehehee baNYk la cereweT..uiH keNA cz kiTA nak maKAn bg keNYang..kLu sedaP nnti leH promoTe kaT kekawaN...eheheee



Sharing Is Caring :)

2 comments:

Hamizah Binti Zulkifli said...

beli lah roti john unan...=)
sedap..n org beratur pnjg juga....
huhu...n try jugak mee rebus yg jual dkt2 ngn char kue teow tu...huhu...bg sy sedap lah...=)
n 1 more..cendawan goreng spicy..jual dkt lori tu...sedappp....ehhe..

~:: awE ::~ said...

Hamizah Binti Zulkifli : roti john unan dah rasa..ehhe sedap2
mee rebus lum cuba lagi..nnti akan dicuba...
y cendawan goreng tu member dah slalu beli..mmg sedap kata nya cz sy xmakan cendawan...hahaaa
thx untuk maklumat ini..:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...